×

Varning

Endast registrerade användare kan göra nya annonser, vänligen Logga in

Endast annonser om försvunna fåglar!

Har du en fågel som rymt eller stulits?

Här kan du lägga in uppgifter om VAR du förlorade den, NÄR du förlorade den, om du sett den efter försvinnandet etc. Ju mer uppgifter du skriver desto större chans har vi att matcha ett upphittande.

Vi rekommenderar er att läsa tipsen på www.tamfagel.se och att göra ett inlägg på Facebook-gruppen Fåglar på rymmen. Den kanske redan står där som upphittad.

Polisanmäl ALLTID förlusten!

mrbirdman ( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ): TOUCAN

Min toucan flög iväg fredagsskväll  20180921 från Norrmalm, Stockholm. Han heter Paul-Toco och är mycket aggressiv. Hittelön utlovas till den som hittar honom.


2018-09-21
Mariann ( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ): Nymfkakadua, lutino

Min nymfkakadua lutino flög iväg lördagskväll  20180519 från Tensta, Stockholm. Hon heter Aina och är tam.


2018-05-23
Fabianlarsson ( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ): Rödbukig och brunörad parakit

Då en voljärlucka raserat i veckan smet min ena rödbukiga parakit och en av mina brunörade parakiter. De stannade i trädgården några dagar men gav sig till sist av då de blev skrämda av kråkorna. Förhoppningsvis finns de kvar i Helsingborgsområdet. 

Den brunörade är tam och den rödbukiga har en partner som väntar ungar, som nu är helt förtvivlad. De lystrar på sina namn, Greta och Per. Den tama har förmodligen landat på någon människa och finns förhoppningsvis hemma hos någon som kan hjälpa till att få hem henne. Om någon har sett dem eller har dem skulle jag vara evigt tacksam för ett tips då det är av största vikt att jag får hem mina kära fåglar igen, en stor hittelön utlovas!


2018-05-15
Fabianlarsson ( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ): Brunörad Conure

Brunörad Conure hona bortflugen 09/5 i Helsingborg. Tam så finns förmodligen hemma hos någon om hon inte är ute fortfarande. Är ringmärkt och har en skada på näbben. Ring jättegärna 0705462214 om du hittat henne eller sett henne ute. Hittelön utlovas.


2018-05-11
Meeran ( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ): Timneh Jako

Hej!

 

Min Timneh Jako flög iväg idag runt 17 tiden i Malmö. Den är chippad och cites finns. Om ni hittar den eller ser den var snäll och ring mig på 0762325568


2018-04-18
Powered by Phoca Guestbook