×

Varning

Endast registrerade användare kan göra nya annonser, vänligen Logga in

Endast annonser om att sälja!

Tänk på att ha CITES-tillstånd om du säljer en sk A-listad fågel. Tillståndsnummer ska stå i annonsen och vi förbehåller oss rätten att kontrollera äkthet. 

 För att radera din annons måste du vara inloggad. Klicka på papperskorgen i nedre högra hörnet av din annons. 

 

 

”Vi är flera som blivit kontaktade av en tysk som kallar sig Hans Husman när vi annonserar efter lite ovanligare fåglar. Detta är en bluffgubbe som försöker få folk att betala en förskottsbetalning i löfte om att skicka fåglarna. Ber man om bilder på fåglarna skickar han bilder han hittat på nätet.”  Texten och varningen är insänd till förbundets hemsida, en liten påminnelse om att vara försiktiga på nätet.

 

Roger Lundqvist ( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ): Kappucinersiska

Säljes: Hona Kappucinersiska  eller köper en Hanne. Söker även en Gouldshanne, ej Mutation.

Tel: 0708-167609 mail eller sms.


2023-11-22
Momme ( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ): Ädelpapegoja

Ett par Ädelpapegoja från olika uppfödare. Honan är 7månader gammal och hanen är 6månader. Båda gojorna är tama, handmatade och felfria. Mycket sociala. Vid leverans medföljer 10kilo mat och uppfödningsbevis 

Endast seriösa svar önskas.


2023-11-19
Patrik ( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ): Ädelpapegoja

Super tam årsunge av NG Ädelpapegoja, hona, felfri, ringmärkt, handmatad och mycket social, klar för att flytta till nytt hem om c:a 1 vecka, vid leverans medföljer matpaket, uppfödningsbevis och all info som behövs för arten. Endast seriösa svar önskas, vi väljer vem som får köpa henne och är noga med vem det blir.


2023-11-19
DominiqueRingius ( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ): Gouldsamadiner

Gouldsamadiner födda i slutet på mars och början på april säljes efter friska, fina föräldrar. Det finns såväl hanar som honor i många olika mutationer, såväl rödhuvade, svarthuvade och gulhuvade individer.

Finns i Vadstena och kan efter överenskommelse och ersättning levereras till Motala, Mjölby och Linköping med omnejd.

200 kr per fågel.

För mer info ring 076-0235677.


2023-11-09
Hellemar ( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ): Sångparakiter

Jag har 2 stycken sångparakiter (Psephotus haematonotus) till salu. Det är en hona och en hane och det är de två till vänster i bilden. De är kläckta 29/5 (honan) och 1/6 (hanen) 2023. De är ringmärkta och finns i Uddevalla men kan levereras till Lidköping. 

Bur medföljer ej !


2023-11-04
 
Powered by Phoca Guestbook