×

Varning

Endast registrerade användare kan göra nya annonser, vänligen Logga in

Endast annonser om att skänka dvs ge bort!

 

 För att radera din annons måste du vara inloggad. Klicka på papperskorgen i nedre högra hörnet av din annons. 

Annelist ( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ): Tidskrifter

 

 

Bortskänkes mot avhämtning:

  • Fågelhobby årgång 1970- 2022 (nr 1-2)
  • Dansk fuglehold årgång 1975-2022 (nr1-2 )kan saknas ngt enstaka nummer 
  • Vår fågelvärld årgång 1997-2022 (nr 1-2)
  • Papegöjebogen nr 1-45 den sista kom 1973

Papegöjbogen finns dubbletter av 

Anneli Stridsberg Landskrona tel 070-9134784


2023-06-14
Jolo ( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ): Gulpannade Amazonpapegojor

Vi har ett par obesläktade gulpannade amazoner. De är 11 år. Vi kan inte ha kvar dem på grund av allergi. De är tama, vi har provat med holk inomhus flera gånger med misslyckat resultat. De är ett fint par som är väldigt benägna att "hitta bo" så vi tror att det bästa vore om de kunde komma till en uppfödare så att de kan sätta bo i lugn och ro. Vi har en utevoljär där de varit dagtid på sommaren. Honan har plockat sig efter det senaste försöket med holk och hon har fortsatt med det. Det viktigaste för oss är att vi kan hitta en bra långsiktig lösning för våra fina papegojor.


2022-10-03
Mijan ( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ): Alexanderparakit

Alexanderparakit på ca 25 år omplaceras. Fungerar inte ihop med andra fåglar då han kan bli agresiv och attackerar. Jag är 3:dje eller 4:de hemmet och han har även attackerat andra fåglar i tidigare hem. Jag har haft honom i nästan 5 år. Han är relativt tam och älskar att duscha och myser gärna i handduk efteråt Han blir lätt stressad och orolig och kan då skrika en del. Väldigt rutinbunden och vill ha det på sitt sätt. Han blir orolig eller nervös om saker och ting ändras. Han "talar" om när någonting är fel, om maten behöver bytas eller när han vill gå och lägga sig ? Aldrig haft några hälsoproblem (vad jag vet) är försäkrad i Agria. Aldrig bitit eller gjort utfall mot människor varken hos mej eller hos förra ägaren. Mitt krav på nya ägarna/ägaren är: Ingen barnfamilj, då han lätt blir orolig när det är för mycket runt honom. Inga andra djur ska finnas i hemmet, då innefattar det även andra fåglar, oavsett om de inte kommer att träffas! Helst till någon äldre person som har tiden för honom, för han är en väldigt mysig och trevlig herre. Eller till någon/några som lever ett lugnt liv, pensionär? Kanske någon som är hemma mycket. Krav på laglig bur! Jag kommer att skriva ett kontrakt på att jag vill ha tillbaka honom om den nya ägaren/ägarna inte kan ha kvar honom och för att inte ska flytta till ännu ett nytt hem. Jag är väldigt noga med vem jag lämnar honom till, just pga han blir orolig och stressad lätt.


2022-06-17
Louise ( Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. ): Sparvpapegojor

Hej.

har 2st sparvpapegojor som söker nytt hem pga allergi i familjen.

 

dom är ca 2&3 år gamla dom är i färgen Grön & Blå dom heter Ärtan & Iris.

 

 


2022-06-07
Powered by Phoca Guestbook